REGATEC 2014 en succé

Med de som registrerade sig på plats landade deltagarantalet på 160 personer från 25 länder, inklusive Armenien, Estland, Indien, Island, Japan, Kina och Luxembourg.

27 talare, varav 4 i plenum, 24 posterpresentationer och 30 utställare gör REGATEC 2014 till den största förgasnings- och biogaskonferensen i Sverige under 2014.

Utvärderingen gav konferensen ett mycket högt betyg (~excellent) men det finns utrymme för förbättringar avseende utställningen och postersessionen som vi tar med oss till nästa REGATEC som går av stapeln den 7-8 maj 2015 i Barcelona.

Ett stort tack till våra guldsponsorer, NAWARO Bioenergy Park Güstrow, China National Environmental Protection Corp., Cortus Energy AB och MicrobEnergy GmbH, våra silversponsorer, Gasum, Kraftringen AB och Landwärme GmbH samt alla utställare, talare, posterpresentatörer och deltagare.

Conference proceedings
Skicka ett email till Jörgen Held med kontaktuppgifter för att ta del av den ISBN-numrerade ”Conference proceedings”. Genom att begära en elektronisk version av ”Conference proceedings” (18 MB) samtycker du till att adderas till sändlistan för REGATEC nyhetsbrev.